Δωρεάν Μεταφορικά για Αγορές άνω των 40€

Ποιοι είμαστε

 - Ποιοι είμαστε 1

Εμπνευσμένοι από τη φύση και την ανάγκη για φροντίδα και χαλάρωση κάπου ανάμεσα στους γρήγορους ρυθμούς της εποχής μας , δημιουργήσαμε την "HomeboxSpa" , ώστε να σας φέρουμε με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο , την εμπειρία ενός φυσικού spa στο σπίτι σας!

Κύριος στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών ελληνικών καλλυντικών προϊόντων φτιαγμένων από φυσικά και φυτικά συστατικά από Έλληνες δημιουργούς οι οποίοι σέβονται και αγαπούν το περιβάλλον. Η ομάδα μας συνεισφέρει καθημερινά στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας βρίσκοντας τις κατάλληλες εταιρίες που συνδυάζουν άριστη ποιότητα και τεχνογνωσία ώστε να παράγουν με σεβασμό προς το περιβάλλον. Για αυτό και οι περισσότερες συσκευασίες μας είναι eco-friendly.

Όλα τα προϊόντα απευθύνονται σε γυναίκες κάθε ηλικίας, αλλά και άνδρες. 

Αγοράζοντας προϊόντα από την HomeboxSpa, συμβάλεις και εσύ στην ενίσχυση της βιώσιμης παραγωγής καλλυντικών προϊόντων, φιλικών προς το περιβάλλον, αλλά και στην ώθηση της ελληνικής τοπικής αγοράς. Παράλληλα μαθαίνεις πως να φροντίζεις το πρόσωπο αλλά και το σώμα σου με πιο φυσικά και αγνά συστατικά απολαμβάνοντας τα οφέλη και τη δύναμη της φύσης στο δέρμα σου!

© 2022 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies !
Lorem Ipsum