Δωρεάν Μεταφορικά για Αγορές άνω των 35€
eco-friendly
Φυσικό Λάδι Σώματος "Detox Blend"
Φυσικό Λάδι Σώματος

Φυσικό Λάδι Σώματος "Detox Blend"

00007
Διαθεσιμότητα: Χαμηλή Διαθεσιμότητα
14.50

Φυσικό ξηρό λάδι σώματος ιδανικό για αποσυμφόρηση, αποτοξίνωση, πρόληψη και αντιμετώπιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού! Πρόκειται για ένα ισχυρό μείγμα φυτικών ελαίων (Αμυγδαλέλαιο, Αβοκάντο, Σταφύλι, Εκχύλισμα Κισσού, Εκχύλισμα Φυκιών) ενισχυμένο με βιταμίνη Ε και 4 αιθέρια έλαια (Άρκευθο, Γκρέιπφρουτ, Δενδρολίβανο & Μαύρο Πιπέρι).

- Τα έλαια αμυγδάλου, αβοκάντο και σταφυλιού προσφέρουν εντατική ενυδάτωση με γρήγορη απορρόφηση χωρίς να βαραίνουν την επιδερμίδα. - Τα εκχυλίσματα κισσού και φυκιών συμβάλλουν στη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και χρησιμοποιούνται εκτεταμένα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε ιώδιο που έχει αποδειχθεί πως έχει ευεργετική δράση στις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Πλήρης Περιγραφή

Φυσικό ξηρό λάδι σώματος ιδανικό για αποσυμφόρηση, αποτοξίνωση, πρόληψη και αντιμετώπιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού!
Πρόκειται για ένα ισχυρό μείγμα φυτικών ελαίων (Αμυγδαλέλαιο, Αβοκάντο, Σταφύλι, Εκχύλισμα Κισσού, Εκχύλισμα Φυκιών) ενισχυμένο με βιταμίνη Ε και 4 αιθέρια έλαια (Άρκευθο, Γκρέιπφρουτ, Δενδρολίβανο & Μαύρο Πιπέρι).

- Τα έλαια αμυγδάλου, αβοκάντο και σταφυλιού προσφέρουν εντατική ενυδάτωση με γρήγορη απορρόφηση χωρίς να βαραίνουν την επιδερμίδα.
- Τα εκχυλίσματα κισσού και φυκιών συμβάλλουν στη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και χρησιμοποιούνται εκτεταμένα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε ιώδιο που έχει αποδειχθεί πως έχει ευεργετική δράση στις συγκεκριμένες περιπτώσεις.
- Τέλος, το μείγμα αιθερίων ελαίων συγκεντρώνει ιδιότητες που συμβάλουν στην αποτοξίνωση και αποσσυμφόρηση της περιοχής όπου εφαρμόζεται, μειώνει τα σημάδια της κυτταρίτιδας προάγει την υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας, την τονώνει και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.

Συστατικά: Αμυγδαλέλαιο, Σταφυλοκουκουτσέλαιο, Έλαιο Αβοκάντο, Εκχύλισμα Κισσού σε καλαμποκέλαιο, Εκχύλισμα Φυκιών σε καλαμποκέλαιο, Βιταμίνη Ε, Αιθέρια έλαια Γκρέιπφρουτ, Άρκευθος, Δενδρολίβανο & Μαύρο Πιπέρι, Υπερκρίσιμο Εκχύλισμα Δενδρολίβανου.
Πιαθανά αλλεργιογόνα που προκύπτουν φυσικά στα αιθέρια έλαια: Limonene *, Linalool *

Περιγραφή
Χαρακτηριστικά
- + 14.50
© 2022 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies !
Lorem Ipsum